KIRŞEHİR / AKPINAR - Akpınar Ortaokulu

Şbt

Akpınar Ortaokulu olarak Opet Petrolcülüğün Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak yürüttüğü “TERTEMİZ YARINLAR OKULLARDAN BAŞLAR..” projesi hakkında okulumuz öğretmenlerinden Züleyha ŞAHAN tarafından velilere genel bir bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ock

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde,  Türkiye’de millî teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024’te Adana’da gerçekleştirilecektir.

Ara

15 Temmuz darbe girişimi hakkında okulumuzda Aralık ayı "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" hazırlanmıştır.

Ara

Her Yerde İngilizce projesi kapsamında okulumuz bünyesinde English Club(İngilizce Kulübü) kuruldu.

Ara

OKUR-YAZAR BULUŞMASI projemizin ilk konuğu Arzu BAŞER oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı coşkuyla kutlandı.